۱۷ مرداد ۱۳۸۷، ۱۱:۱۳

عین اللهی به مهر خبرداد: استقرار برنامه جامع اعتباربخشی/ عدم اعطای رشته به دانشگاههای ضعیف

عین اللهی به مهر خبرداد: استقرار برنامه جامع اعتباربخشی/ عدم اعطای رشته به دانشگاههای ضعیف

معاون آموزشی وزارت بهداشت از استقرار برنامه جامع اعتباربخشی جدید در دانشگاههای علوم پزشکی خبر داد و گفت: از این پس ارتقاء دانشگاهها، دانشکده ها و گروههای آموزشی با نتایج این اعتباربخشی ارتباط مستقیم خواهد داشت.

دکتر بهرام عین اللهی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در سیستم اعتباربخشی که در گذشته وجود داشت، ارکان را به صورت تنها و منقطع دیده می شد و در واقع برای اعتبار بخشی به صورت تک رشته ای و تک بخشی عمل می شد.

وی افزود: در برنامه جامع اعتباربخشی جدید تمامی فضاها و شرایط موجود دیده شده و در آن اعتباربخشی دانشگاههای علوم پزشکی در دو بخش عمومی و اختصاصی انجام می شود.

عین اللهی یادآور شد: در اعتباربخشی عمومی تمام زیرساختهای موثر در آموزش از آن جمله وضعیت کتابخانه، مرکز مهارتهای بالینی، فعالیت سایتهای اینترنتی، ارائه خدمات مرکز خدمات آموزشی مورد بررسی قرار می گیرد.

وی گفت: سیستم اعتباربخشی جامع در بخشنامه جدید به دانشگاههای علوم پزشکی ابلاغ شده و ارتقاء زیرساختهای آموزشی به عنوان پیش شرط اعتباربخشی مطرح شده است.

معاون آموزشی وزارت بهداشت اضافه کرد: ارتقاء زیرساختهای مربوط به آموزش به بخشهایی اطلاق می شود که در آن ارکان آموزش مانند کتابخانه، کلاسهای درس، وسائل کمک آموزشی، کاربرد رایانه در آموزش، نحوه بکارگیری مرکز مهارتهای بالینی، ارتقاء بیمارستانهای آموزشی از اهمیت بسزایی برخوردار است.

وی اظهار داشت: بیمارستانهای آموزشی در گام اول ارتقاء خود نیز باید وضعیت پاویون استراحت اساتید، دانشجویان و کارورزان، بهبود وضعیت کتابخانه های بیمارستانهای آموزشی، کلاسهای درس بیمارستان و امکانات آموزشی و فضای آموزشی مهارتی بدون بیمار را ارتقاء ببخشند.

عین اللهی گفت: در طرح ارتقاء بیمارستانهای آموزشی، این مکانها مورد بازدید قرار می گیرند و به بیمارستانهای ضعیف، فرصت داده می شود و در صورت برطرف نشدن ضعف آنها، از ورود دانشجو به این بیمارستانها جلوگیری می شود.

وی از اعتباربخشی اختصاصی نیز به عنوان بخش عمده فعالیت گروههای ارزشیابی کننده شوراهای تخصصی وزارت بهداشت نام برد و گفت: این گروهها پس از بازدید نتایج را به شورای گسترش وزارت بهداشت ارائه می دهند.

معاون وزیر بهداشت تأکید کرد: اگر یکی از ارکان اعتباربخشی عمومی در دانشگاهی ضعیف باشد، هیچ رشته جدیدی به دانشگاه تا زمان برطرف کردن ضعف در آن بخش مورد نظر داده نمی شود.

وی اضافه کرد: در اعتباربخشی عمومی دانشگاههای علوم پزشکی وضعیت خدمات رسانی مرکز خدمات آموزشی به دانشجویان و کیفیت برنامه های مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی از اهمیت بیشتری برخوردار است.

عین اللهی خاطرنشان کرد: استقرار سیستم مدیریت کیفیت در سطح اولیه و عمومی در همه دانشگاههای علوم پزشکی داریم و در بخش پیشرفته در دانشگاههای داوطلب صورت می گیرد.

کد خبر 728711

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha